Echipa Nationala

Reactia lui Mirel Radoi dupa 3-0 cu Ucraina

Romania a invins Ucraina cu 3-0, un rezultat pe care ni l-am apropiat in ultimul sfert de ora, dar selectionerul Mirel Radoi este un antrenor multumit.

”Ma bucur pentru ei si pentru Romania. Aveam mari emotii inaintea acestui meci. Ma gandeam ca poate nu va functiona momentul revansei. Nu avem ce sa le transmit decat felicitari.

”Pana au luat pulsul jocului, pentru multi dintre ei era acel moment psihologic, poate si prea mult respect pentru ca sunt campioni mondiali la U20. In a doua repriza am format un grup unit si asta cred ca a facut diferenta.

”Romania, Ucraina si Danemarca se bat pentru primele doua locuri. Fara punct sau puncte cu Irlanda de Nord aceasta victorie ar insemna o risipa de effort si energie”, a declarat Mirel Radoi la Pro x dupa meciul de la Ploiesti.

Adrian Petre

”Sper ca antrenorul sa nu se obinuiasca cu mine in postura de rezerva. Sunt fericit de ce am reusit, dar mai fericit sunt de victoria echipei. Suntem fericiti ca am inceput acasa cu dreptul. Toate echipele sunt cu sanse reale la calificare”.

Olimpiu Morutan

”Mi-am dorit toata saptamana sa joc meciul de astazi si, daca te antrenzi foarte bine, rezultatele vin. M-am bucurat cand am cazut in grupa cu Ucraina. Ne dorim fiecare sa ne calificam si sa ajungem cat mai departe!”

Olimpiu Morutan si Adrian Petre (2) au marcat golurile in victoria obtinuta de Romania cu Ucraina, scor 3-0.



Reactia lui Mirel Radoi dupa 3-0 cu Ucraina