Liga 1

Dorinel Munteanu, devastat de moartea lui Martin Tudor

Fostul mare international Dorinel Munteanu a vorbit despre tragedia petrecuta, luni dimineata, la Resita.

In varsta de doar 43 ani, fostul portar Martin Tudor a murit in urma unui infarct, in pofida reactiei rapide a medicilor si a manevrelor de resuscitare.

”Era acasă, la Reşiţa! Ambulanţa a ajuns foarte repede la el, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic. S-au făcut toate manevrele de resuscitare, dar s-a întâmplat o tragedie. Nu l-au mai putut salva. A murit, săracul...”, a declarat Dorinel Munteanu pentru gsp.ro

”Era un om minunat, un băiat serios, muncitor. Şi foarte tânăr. Sunt dărâmat de această veste, nu mi-a venit deloc să cred... Este o tragedie. Singura lui problemă era că fuma, dar n-avea cum să i se tragă nenorocirea asta de la aşa ceva. Dumnezeu să-l ierte”, a mai declarat Munteanu.

Laurentiu Dinita, coleg de generatie cu Martin Tudor, a declarat pentru aceeasi sursa ca a vorbit cu fostul portar chiar in urma cu o zi si ca acesta parea ca se simte bine.

”Într-adevăr a mai avut o problemă, nu s-a simţit bine. A făcut un preinfarct, a stat internat o zi la spital, i-au făcut investigaţii şi îmi închipuiam că nimic nu era grav, din moment ce i-au dat drumul. Ştiu că s-a speriat foarte tare”, a spus Dinita.



Dorinel Munteanu, devastat de moartea lui Martin Tudor