Liga 1

Reactii dupa Clinceni – CFR Cluj. Dan Petrescu, nemultumit dupa 4-1!

Sursă foto: https://www.facebook.com/academicaclinceni2015/

Vedeti mai jos reactiile oferite de cei doi antrenori dupa meciul Academica Clinceni – CFR Cluj, meci din etapa a 2-a a Ligii 1.

“E a doua oara in cariera cand marcam patru goluri. Daca stii sa ataci la fazele fixe, poti sa dai goluri. Cred ca scorul din prima repriza nu e real cu ce a fost pe teren. Sunt convins ca Academica Clinceni va fi surpriza placuta a campionatului”, a declarat Dan Petrescu.

“Mi-a stricat seara golul acela luat in ultimul minut. Chiar m-a suparat, ca n-a fost meci sa nu luam gol sezonul acesta. Avem nevoie de un meci mare cu Maccabi”, a mai spus antrenorul campioanei Romaniei.

Ilie Poenaru, tehnicianul de la Academica Clinceni:

“Nu ai voie sa iei patru goluri din faze fixe. In afara de fazele fixe nu cred ca ne-au surprins cu ceva. Asta se intampla cand nu suntem atenti si concentrati. Speram ca nu se va mai repeta pe viitor.

“Am primit foarte multe goluri in doua etape. Trebuie sa lucram mai mult, dar se pare ca anumiti jucatori...ori lipsa de experienta. Inteleg sa pierd, sa fiu batut de CFR, e ok, dar nu de maniera asta. Nu vreau sa cred ca Liga 1 e o palarie prea mare pentru jucatorii mei. Am vrut sa le dau sanse, dar am cerut intariri. Le-am transmis ca la Iasi nu ma intereseaza cum jucam, vreau trei puncte”.



Reactii dupa Clinceni – CFR Cluj. Dan Petrescu, nemultumit dupa 4-1!