FCSB

Petrea: “Probabil miza partidei si-a pus amprenta”

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

FCSB a ratat victoria cu FC Voluntari si sansa primului loc inaintea ultimei etape. Un meci despre care a vorbit la cald si antrenorul Anton Petrea.

“Cred ca am facut un joc bun, am ratat foarte mult si am luat doua goluri...nici nu stiu cum sa le numesc. A venit aceasta faza din ultimele minute, nu stiu ce sa zic daca a fost gol valabil, nu mai conteaza.

“Probabil si miza partidei si-a pus amprenta asupra evolutiei echipei noastre. Asta e situatia, n-avem ce face. Nu mai suntem la mana noastra si trebuie sa acceptam realitatea.

“N-am gestionat bine finalul de meci, n-am reusit sa inchidem jocul mai repede. Le-am atras atentia inainte de meci sa nu-i lasam sa joace cu mingi lungi.

“Le-am atras atentia ca nu ultima etapa e decisiva. Fiecare partida a fost decisiva. Nu ma gandeam la ultima partida ca la o finala.

“Se poate intampla orice la fotbal (n.r. - despre meciul dintre CFR Cluj si Universitatea Craiova). O sa ma uit, de ce sa nu ma uit?! Pana la urma e fotbal”, a declarat Anton Petrea.

FC Voluntari si FCSB au remizat, scor 2-2, intr-o partida disputata pe Arena Nationala.

FCSB a condus in doua randuri, fiind egalata cu doua minute inaintea finalului celor 90 regulamentare dintr-o pozitie de offside.

Golul doi al celor de la FCSB a fost marcat de asemenea dintr-un offside nesemnalizat.



Petrea: “Probabil miza partidei si-a pus amprenta”