Wimbledon

Promisiunea Simonei Halep dupa finala de la Wimbledon: “Ma arunc pe mine in Tamisa”

Sursă foto: twitter.com/wimbledon

Pentru a cincea oara in cariera Simona Halep va disputa o finala de Mare Slem, dar pentru prima data aceasta va fi pe iarba de la Wimbledon.

Un vis devenit realitate pentru sportiva din Constanta si pentru mama acesteia.

“Acum 10-15 ani a spus ca visul ei este sa joc finala de la Wimbledon, pentru ca toata lumea este aici in loja regala si este un moment incredibil. Visul ei a devenit realitate. Voi juca finala, un moment foarte special”, a declarat Simona Halep intr-o conferinta de presa.

Aceasta a mai spus ca la inceputul turneului nu s-a gandit ca va ajunge pana in ultimul act, dar ca si-a dorit sa castige fiecare meci jucat.

“Sincera sa fiu, nu am visat sa ajung in finala, dar mi-am dorit sa se intamplat. Mi-am dorit sa joc mai bine de la zi la zi, ceea ce s-a si intamplat. Sa fiu in finala e un lucru extraordinar. Indiferent de ceea ce se va intampla sambata, eu nu o sa-mi arunc rachetele in Tamisa, o sa ma arunc eu pe mine in Tamisa”, a mai spus Halep.

Respect pentru Serena

“Am jucat cu multe meciuri cu ea, majoritatea foarte stranse, si am invatat din ele ca am o sansa. Acum voi crede in sansa mea de a castiga. Respect enorm tot ce a realizat ea, dar acum ma simt mai puternica mental in fata ei. Vom vedea ce va fi. Este o mare provocare pentru mine”, a adaugat Simona Halep, jucatoare care indiferent de rezultatul finalei are locul patru mondial asigurat.



Promisiunea Simonei Halep dupa finala de la Wimbledon: “Ma arunc pe mine in Tamisa”