Liga 1

Voluntariul prada usoara pentru Dinamo in Stefan cel Mare

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Dinamo a avut parte de o misiune facila, luni seara, pe teren propriu, contra celor de la FC Voluntari, meci pe care l-a castigat practic dupa primul sfert de ora (2-0). Meciul a fost live text aici.

Doua goluri marcate in urma unor faze fixe de la coltul terenului. Mai intai, in minutul 6, Anton a  reluat in poarta o minge deviata cu capul de nemec, pentru ca mai apoi Katsikas sa trimita pentru 2-0 de langa doi aparatori ai Voluntariului extrem de apatici.

Timida pe faza ofensiva, Voluntariul a ratat cea mai mare ocazie in finalul reprizei prin Capatana, al carui sut din afara careului a lovit bara. Penedo fusese prins pe picior gresit.

Rivaldinho a fost de departe cel mai ghinionist jucator de pe teren, brazilianul din primul 11 al lui Dinamo ratand trei ocazii mari de gol.

Prima dintre acestea, in minutul 15, cand mingea trimisa cu capul a lovit bara transversala. Apoi, in minutul 37, acelasi Rivaldinho a trimis din nou in bara cu un sut din interiorul careului.

In partea secunda, minutul 49, Rivaldinho nu l-a putut invinge pe portarul Petrariu cu o executie din fata portii.

Un adevarat concurs de ratari din partea atacantului dinamovist.

Caseta tehnica

Dinamo Bucureşti: Penedo – Romera, Nedelcearu, Katsikas, St. Filip – P. Anton (Mahlangu '71), Nascimento – Hanca, Rivaldinho (Bokila '65), Salomao – Nemec (Dudea '85). Antrenor: Vasile Miriuţă.

FC Voluntari: Petrariu – Filipov, C. Achim, I. Balaur, Acsinte – Sânmărtean (Răuţă '53), C. Lazăr (Novac '46) – Căpăţână (Marinescu '67), Ivanovici, Pârcălabu – G. Deac. Antrenor: Claudiu Niculescu.

Cartonaşe galbene: Hanca '45+2, Nedelcearu '56, Filip '69, Nemec '75, Romera '88 / Sânmărtean '45+2, Ivanovici '55, Acsinte '56.

Meciul a fost arbitrat la centru de Alexandru Tudor.



Voluntariul prada usoara pentru Dinamo in Stefan cel Mare